Bestellen & Verzenden

Joyfull Toys en onze bezorgers doen er alles aan om wat voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag bij u geleverd te hebben. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte. Houd je Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie. Joyfull Toys verstuurd alleen complete pakketten. Mocht u meerdere artikelen besteld hebben en er blijkt onverhoopt één artikel niet op voorraad te zijn dan zal uw gehele bestelling worden verzonden indien alles voorradig is. Mocht u hier vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.
Heb je een afleveradres buiten Nederland? Dan is je artikel mogelijk langer onderweg. Onderstaande gegevens zijn daarbij een goede leidraad:

Land & Levertijd:
Nederland & Belgie: 1 werkdag
Duitsland: 1 tot 4 werkdagen

Discretie
Joyfull Toys verstuurd uw bestelling altijd discreet. Aan onze pakketjes is niet te zien waar het vandaan kom. Pakketten worden ook nooit bij de buren afgeleverd.

Verzendkosten:

Nederland:
Joyfull Toys vraag een verzendbijdragen van €5,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van €75,- verzenden wij altijd gratis.

Belgie:
Joyfull Toys vraag een verzendbijdragen van €12,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van €90,- verzenden wij altijd gratis.

Duitsland:
Joyfull Toys vraag een verzendbijdragen van €12,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van €90,- verzenden wij altijd gratis.

Overige EU-landen, Noorwegen en Zwitserland:
Verzendkosten op aanvraag.