Ruilen & Retour

Bij Joyfull Toys heb je het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen ook wel herroepingsrecht genoemd. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen, tenzij anders vermeld of op basis van onderstaande uitzonderingen. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons contactformulier.
Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen. Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 14 dagen retour te zenden.
Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

• Het product zit in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking
• Het product is compleet

Terugboeking bedrag
Na het ontvangen en controleren van het teruggestuurde product storten wij uw aankoopbedrag inclusief eenmalige verzendkosten zo spoedig mogelijk naar u terug. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de verzender en worden niet door Joyfull Toys gecrediteerd.
In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop en de aankoop weer bij ons in bezit is.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer geseald is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

• Pruiken
• Strings
• Catsuits
• Panty’s en kousen
• Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
• Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en crèmes

Bovengenoemde artikelen kunnen enkel geretourneerd worden wanneer het artikel defect blijkt te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij Joyfull Toys te worden gemeld. Dit kun je doen door middel van ons contactformulier.

Retourneren
Producten kunnen na aanmelding retour gestuurd worden naar: Nieuwstraat 71, 5683 KB Best. Stuur uw artikel altijd in een omdoos, al dan niet opgevuld met papier, terug. Dit om schade te voorkomen aan het artikel en de originele verpakking.